HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2015.07.07. 14:29 zoldeskuvo

Kikelő, virágzó ültetőkártyák

Címkék: Virág Meghívó Ültetőkáryta Ajándék a násznépnek

        Sok pár nemcsak az esküvő helyszínét, a menüt és a meghívottak listáját állítja össze, hanem diplomatikus módon a vendégeket is úgy szeretné leültetni a lagziban, hogy lehetőleg azok üljenek egymáshoz közel, akik ismerik egymást, jóban vannak. Kézenfekvő és közismert megoldás ilyenkor az ültetőkártya. Egy újabb dolog, melynek megtervezésén együtt lehet munkálkodni. meghivo3_1.jpg              Az ültetőkártyák látványosak, egyedi tervezésűek és gyönyörű betűkkel szerepelnek rajta nevek, becenevek – és mivel olyan szépek néhányan a násznépből emlékbe is elviszik. Merített papírból készülnek a mutatós, virágszirmokkal, színes nyomtathatással díszítetett kikelő ültetőkártyák. A kikelő ültetőkártyákban apró virágmagok rejtőznek – nemcsak a vacsora alatt gyönyörködhetnek benne a vendégeknek, hanem azt követően is, hiszen elültetve színpompás virágokká változnak.
csira_collage.jpg         A kikelő, virágzó ültetőkártyák a Percprint könyvkötészeti papírhulladékából készülnek, a hulladékcsökkentés, az újrahasznosítás jegyében. A már nyomtatható verzió létrehozását számtalan kísérlet előzte meg a Messzelátó Egyesülettel való együttműködés során. A legalkalmasabb magok széles választékát az Egyesület teszteli és biztosítja, így valóban csak olyan magok kerülnek bele, amelyek biztosan ki is kelnek. Ezen ültetőkártyák megvásárlásával egyúttal egy kis környezetvédő szervezetet is támogatsz!
ulteto1.jpg         A párok számára tehát adott egy olyan lehetőség, mely a tradicionálisat ötvözi egy formabontó környezetbarát megoldással. A házasulandók többsége ajándékkal is szeretne kedveskedni az egybegyűlteknek, aminek megtervezésére nem mindig marad idő. A kikelő ültetőkártyával már násznépnek szóló kis ajándékok is megvannak.ultetokartyak.jpg        Ha épp ültetőkártya-rendelés előtt állsz érdemes ellátogatnod a Meghívó Műhely oldalára! A méret, forma és design tippekben Füle Balázs tud számodra tippeket és árajánlatot adni. Az ültetőkártyák anyagában elhelyezett díszítő virágszirmok és virágmagokkal kapcsolatban Udvarnoki Tündét érdemes keresned, aki nagy tapasztalattal, kreativitással és odaadással segít abban, hogy a leginkább hozzád illő kivitelézésben valósuljanak meg elképzeléseid. 

 

Az ültetőkártya anyagában elhelyezhető díszítőelemek és virágmagok

Méret – forma – design

Messzelátó Egyesület

Percprint

http://www.messzelato.hu/hu/kikelo

www.percprint.hu

Udvarnoki Tünde:

+36 30 25-26-437

Füle Balázs:

+36 30 405-81-32

tunde@messzelato.hu

fule.balazs@percprint.hu

 

Murvai Ildikó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr287588370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása