HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.02.06. 20:00 zoldeskuvo

A gyűrű „párna”

Az esküvőnek ez az eleme, ahol kreativitásban aztán igazán határ a csillagos ég. Bemutatunk egy pár nagyon egyszerű ötletet, ami teljesen új értelmet  ad a „párnának”. Természetesen ha a ruhát varratjátok vagy magatoknak varrjátok, esetleg turkáljátok és az átalakításnál marad már centi anyag akkor abból is elkészíthetitek. Én is így tettem. Az utolsó képen látjátok munkám eredményét.

Nagyon sok gyűrűpárnát árulnak az esküvői boltok. Természetesen biztos van közöttük újrahasznosított és talán nem is tűnik az esküvő olyan fontos részének ez a kis párna,de ha végiggondoljátok mégiscsak ezen nyugszik az gyűrűhúzásig az összetartozásotokat jelképező szimbólum, amelyet egész életetekben hordani fogtok. Nem mellesleg nagyon jó érzés saját kezűleg elkészíteni és ahogy látjátok megszámlálhatatlanul sok lehetőség rejlik az elkészítésében.

Ha még egy kicsit maradunk a tél és a tobozos esküvő bűvöletében, íme egy igazán egyéni és otthon is egyszerűen elkészíthető gyűrűpárna. 

il_570xN.350071969.jpg

A kép forrása: etsy.com


Hol lenne méltóbb helye a közös nyaraláson gyűjtött, majd a nappali polcán féltve őrzött kagylónak?

il_570xN.320958419.jpg

A kép forrása: weddingsillustrated.net

Vagy a nagyi régi porcelán kávéscsészéjének?

vintage-teacup-ring-holder.pngKép forrása: somethingborrowedpdx.com


Gyakran látunk a könyvtárak kijáratánál ingyen elvihető, ám igazán patinás könyveket is. Persze a kedvenc könyvetekből is elkészíthetitek ezt a gyűrű párnát ( persze csak ha van belőle másodpéldányotok:-).

heart-book-ring-pillow.jpg

A kép forrása: weddingsillustrated.net

Ahogy ígértem, íme a mi gyűrűpárnánk a ruhám maradék anyagából és a nagymamámtól kapott csipkealátétből. A masnit szintén a ruhám csipkéjéből készítettem.

IMG_0412.jpg

Dóri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr355790206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása