HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.01.25. 22:04 zoldeskuvo

Megbolondított tiszta vizet az asztalra!

Címkék: gyümölcs menü víz limonádé itallap Virág Dekoráció hidegáztatás

Az ősi víz elem minden kultúrában fontos szerepet kapott, és kap napjainkban is. Igazi tisztító, gyógyító erőként tartjuk számon, amely mindig valaminek a születését, teremtését fejezi ki.

Így nem hiányozhat az esküvői itallapról sem, mely az ifjú pár közös életét szimbolizáló varázsital lehet. A víz csodálatos tulajdonsága, hogy lágy könnyedségével alkalmazkodik más természet adta növényekhez, gyümölcsökhöz, vagy akár zöldségekhez is. Így csak a fantáziánk, és a jó ízlésünk szab határt annak, hogy éppen mit áztatunk meg benne, hidegáztatási eljárással.  Amellett, hogy ez a legköltséghatékonyabb és a legegészségesebb megoldás is a szomjoltásra, mellette csodálatos dekorációs elemként van jelen az esküvőn.

1-1.5 liter vízhez érdemes pl. 1 nagyobb bogyós gyümölcstálnyi málnát, ribizlit, vagy 1 teljes uborkát beáztatni, 1-1 felkarikázott citrommal, télen tehetünk bele néhány darabra vágott gyömbért is. De bátran kísérletezzünk! Elrontani nem lehet, és pár óra áztatás után már nagyon finom lesz!

Balázsi Anna

apieceofasecret.tumblr.com.png

A kép forrása.

christelled17.tumblr.com.jpg

A kép forrása.

fredooswag.tumblr.com.jpg

A kép forrása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr415781563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása