HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.04.02. 15:24 zoldeskuvo

Élvezd!

Mindenki volt már legalább egy esküvőn, és ha szerencsés akkor az nem a sajátja volt. A rengeteg készülődés a nagy napra, a stressz, hogy kijövünk-e a keretből, sikerül-e mindenkivel megosztani a boldogságunkat. Sajnos viszont legtöbbször nem sikerül elérni a kívánt eredményt.

A több hónapos készülődés a nagy napra, ami igazából az ünneplésről szól arról, hogy megosztjuk a kettőnk örömét a számunkra fontos emberekkel, hogy mindenki örül a boldogságnak, és nem a drágábbnál drágább ételnek és italnak. Ez az a nap, ami összeköti a két családot, és két életet. Nem kell, hogy tökéletes legyen, mert ez csak a kezdet, ami ennél sokkal fontosabb, hogy mindenki jól érezze magát.

 

A kép forrása.

De hogyan teszi boldogabbá a zöldesküvő a násznépet?

Azzal, hogy a rengeteg kiadástól megkíméljük magunkat, több barátot közeli ismerőst hívhatunk meg. Esetleg szüleinket is megörvendeztetve egy-két közeli baráttal, mert ugye „nem csak a húszéveseké a világ”.

A kép forrása.

És ha jobban belegondolunk, hogy az esküvői előkészületek egészét az ifjú pár végzi, nem is csoda, hogy belefáradnak, mire elérkezik a nagy nap. Éppen ezért ne féljünk segítséget kérni a családtól. Biztos van egy két ügyes kezű nagynéni, aki szívesen segít elkészíteni a gyűrűpárnát, vagy a menyasszonyi csokrot.  A gyerekek biztos örömüket lelik majd az esküvői kártyákra való rajzolásban, amit egy ezermester rokon akár merített papírból is el tud készíteni. Azzal, hogy bevonjuk, őket még nem lőjük le előre a poénokat, hiszen az egész csak az esküvő napján áll majd össze. Azzal viszont, hogy összehozzuk az örömapákat egy közös fabrikálásra, megalapozzuk a jó esküvőt, a fesztelen hangulatot a családok és a barátok között. Olyan ez akár egy fúzió két vállalat között, tehát szükség van a csapatépítésre.

Illés Sándor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr935890665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása