HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.01.04. 15:25 zoldeskuvo

Nászút két keréken a föld körül

Címkék: Közlekedés Az én történetem Nászút

Nem mai sztori, de talán még Ti sem hallottátok Árpi és Zita történetét, akik – megszállott kerékpárosként – nem csak, hogy bringás felvonulássá változtatták esküvőjüket, de nászútjuk is bicajjal indultak el: a világ körül!

A kép forrása.

Az esküvő legizgalmasabb pontjai:

  • Az egész nem került többe, mint 45 ezer forint.
  • A ruhánkról: Zita a szoknyáját egy piaci turiban vette, Árpi egy barátjától kölcsönkért öltöny-mintás mezben feszített. Ilyet amúgy a Bergusonban lehet kapni.
  • Zita csokrába a virágok a munkahelyének kertjéből („Tapolcsányi" ált. iskolai kollégium) illetve Zugló utcáiról származnak.
  • Zita kerékpáros csokortartója egy félbevágott fél literes PET-palack volt és két gyorskötözővel rögzítettük fel a kormányra.
  • A kerékpárokat fehér (menyasszonyi) és fekete (vőlegényi) krepp-papírba tekertük.
  • Árpi cilinderes kalapját Zita készítette. Fekete kartonpapírokból hajtogatta, és vékony drótszálakkal rögzítette a sisakhoz.
  • Zita koszorúját Zita anyukája készítette az esküvő előtti délelőtt, szintén a zuglói utcák virágaiból.
  • Zita fátyla egy régi (kidobandó) függönyanyagból lett kivágva.

Forrás.

Kalandjaikat blogjukon is nyomon követhetitek. De ha ehhez most nincs türelmed, két rövidebb, összefoglaló beszámolót is találsz itt és itt. Origo interjú itt.

Schnierer Kati

Kép forrása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr415732594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása