HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2013.12.27. 18:57 zoldeskuvo

Légy a szerkesztőnk!

Bár ketten indítottuk ezt a blogot, nagy örömünkre szolgálna, ha más lelkes önkéntesek is csatlakoznának cikkíró csapatunkhoz, ezért arra kérünk, ha van egy ötleted, ne hezitálj, írd meg nekünk! Sőt, ha szívesen ki is dolgoznád azt, szövegedet közzé is tesszük blogunkban a neved feltüntetésével. Nem kell mást tenned, csak írj nekünk a zoldeskuvo (kukac) messzelato (pont) hu e-mail címre!

Természetesen más feladatköröket is lehet vállalni, ha az írás pont nem a Te asztalod. Segíthetsz nekünk dizájn alkotásban, facebookolásban (tervezünk majd saját Facebook oldalt), kapcsolat-építésben, támogatók keresésében stb. Határ a csillagos ég!

No, ki szeretne csatlakozni? :)

Kép forrása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr345721883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása