HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.02.07. 11:51 zoldeskuvo

Nyomás!

Sok a teendő és a megszervezni való az esküvő körül, nem érdemes tétlenkedni. Ha már megvan a pontos dátum, és a helyszín érdemes idejében értesíteni a násznépet, így az lista elején a meghívó áll.

Sok előre elkészített, gyári meghívó sablont kínálnak a nyomdák, amik csillogó, giccses galambpárokat ábrázolnak és a nyomtatási költségük láttán a szédüléstől a mi fejünk körül is megjelennek, és ott röpködnek… Ha szeretnénk, hogy már a meghívó is tükrözze a mi elképzelésünket, elég lesz 1db nyomdát elkészíttetni, és indulhat a vad, régóta elfojtott nyomdázási vágyunk kiélése. Érdemes a család és barátok között körbekérdezni, kinek van otthon elfekvőben néhány nyomdapárnája, amit már tényleg igazán nem fog semmire se használni.

original_wedding-save-the-date-rubber-stamp.jpgA kép forrása.

wedding-rubber-stamp-3-1126-p.jpgA kép forrása.

IMG_5799-1x5x5_large.jpgA kép forrása.

maemae-styled-04.jpgA kép forrása.

Ha késztetést érzünk, hogy a meghívókon kívül mindenhol máshol is ott hagyjuk a nyomunkat, elkészíthetünk egy számunkra szimbolikus formát szappanból, vagy krumpliból és akár szövet szalvétát is készíthetünk belőle.

Balázsi Anna

diy-stamped-napkin-final.jpgA kép forrása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr515791418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása