HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.01.07. 10:38 zoldeskuvo

Az uralkodó toboz

A dekoráció az, ami igazán felöltözteti a helyszínt. Ehhez igazodik majd a menyasszony csokra,  az esküvői meghívó és még sok apróság. Ez varázsolja egyénivé azt a helyszínt, ahol  kimondjuk a boldogító igent vagy ahova majd a szertartás után megyünk. Nem csak azt kell szem előtt tartanunk, hogy az étel, ami a vendégek tányérjára kerül az idény zöldség, gyümölcs legyen, lehetőleg helyi termelőktől, hanem azt is, hogy mi kerül az asztalukra a tányér mellé. Ha egy esküvő dekorációjának kiválasztására gondolunk, általában először az jut eszünkbe, hogy milyen meghatározó színeket, virágokat szeretnénk. Ha viszont ugyan azt a szempontot érvényesítjük a dekorációt alkotó virágok kiválasztásánál, mint az ételeknél akkor nem csak környezetünk, de a pénztárcánk is nagyon jól jár.

Lássunk pár téli dekorációt, közvetlenül a karácsony előtti esküvőkhöz. 

A tobozról tudjuk milyen sokoldalúan fel lehet használni,de talán kevesen gondolnánk rá, hogy esküvőnkön díszeként is használjuk, pedig igazán természetes, rusztikus hatást érhetünk el vele. Arról nem is beszélve milyen egyszerűen összegyűjthető egy téli kirándulás alkalmával. Akár minden így beszerzett toboznak lehet külön kis története.

Pine_Cone_Garland_1.jpg

Így készül a toboz girland: http://www.intimateweddings.com

pine-cone-escort-cards.jpgAz ültető kártyákat mi magunk is elkészíthetjük. Forrás: http://www.intimateweddings.com

 

Választhatjuk az igazán karácsonyi hangulatú barna-piros színkombinációt, ami igazi melegséggel tölti el a lakodalom helyszínét.christmas-decoration-pinecone-miniature-trees-fb.jpg

Forrás: http://www.goodhousekeeping.com

winter-wedding-decor-reception-tables-burlap-berries__full.jpgForrás: http://www.onewed.com

A díszeket pedig az esküvő után az első közösen állított karácsonyfára is felakaszthatjuk,de köszönet ajándéknak is kiválóak, így a vendégek maguk választhatják ki a nekik legjobban tetsző kis ajándékot, mielőtt távoznak.

red-white-casual-wedding-taqble__full.jpg Forrás: http://www.onewed.com

Ha maradnátok a klasszikus köszönetajándéknál:

pine-cone-favors.jpgForrás: http://www.intimateweddings.com

De természetesen nagyon sok szín illik még egy téli esküvőhöz. Hamarosan még több téli dekorációs ötlettel jövünk.

Dóri

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005728856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása