HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.02.05. 08:18 zoldeskuvo

Felelős menü: maradékok

Címkék: Menü Jótékonyság

Gondoljátok át előre, mit kezdtek a maradékokkal! Kár lenne, ha a kukában landolna az a sok finomság! Készülhettek előre lebomló papírdobozokkal is, de még jobb, ha megkéritek a vendégeket, hozzanak magukkal saját dobozt. Szervezhettek gyűjtést is egy olyan munkahelyen, ahol rendszeresen rendelnek ebédet – így pillanatok alatt összegyűlhetnek a csomagolóanyagok. Dönthettek úgy is, hogy a maradékokkal rászorulókat vendégeltek meg. Ebben segítségetekre lehet pl. az Élelmiszerbank, a Budapest Bike Maffia, vagy megkereshettek hajléktalanokkal foglalkozó szervezeteket is. A Fegyver Helyett Kenyér (Food Not Bombs) mozgalomhoz kapcsolódva akár saját ételosztást is szervezhettek az esküvő másnapján.

Feladat: gondolkodjatok el rajta, vajon tényleg szükség van-e annyi ételre? A zabálásról, vagy Rólatok szóljon a nap? Egy embernek hány tányérnyi ételre van szüksége?

Schnierer Kati

Roskadozó esküvői asztal: tényleg el fog fogyni minden? (Kép forrása.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr75684092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása