HTML

Zöld Esküvő

Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket.

Likeold a zöldesküvő

facebook oldalát is!

Írj nekünk bátran! zoldeskuvo (@) messzelato (.) hu

A blog a Messzelátó Egyesület önkénteseinek keze munkája. Minden kapott támogatást az egyesületnek adunk. Öko-tudatos hirdetőket és önkénteseket szívesen látunk!

Friss topikok

  • czrimi: Én erősen gondolkodom a rétivirágból sajátkezűleg készített csokron és koszorún, de azért ez több ... (2014.08.21. 08:41) Vágott virágok nélkül
  • zoldeskuvo: Szia borsoo905! Írtam a párnak, de sajnos még mindig nem válaszoltak a mailemre, így akkor kérlek... (2014.06.03. 12:25) Esküvő Budán a lombok alatt

2014.01.28. 08:53 zoldeskuvo

Kerekerdő közepén

Címkék: természet erdő

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy esküvő, a kerekerdő közepén… Mesébe illő folytatás követi a mesebeli szertartást.

Kalandos programnak ígérkezik a városi környezetünk közelében felfedezni a természet szépségeit és kiválasztani a szertartás helyszínét. Ha tehetjük, válasszunk olyan helyszínt, amit minden kedves vendég könnyen megközelíthet, gyalog, busszal vagy akár biciklire pattanva is.

A természet közelségének varázsa már önmagában is megteremti azt a kellemes hangulatot, amire mindenki vágyik az esküvőjén. A friss levegő, a fenyőillat, a madarak csiripelése elfelejteti velünk a városi forgatagot. Az erdei elemeket, mint a kövek, faágak, farönkök, virágok, tobozok, kis termések mind remekül felhasználhatók asztali díszítéshez, tálaláshoz vagy akár ülőalkalmatosságnak is. Így nem kell költenünk a bérlésükre vagy a drága előre elkészített dekorációs kellékekre, és későbbiekben sem kell foglalkoznunk a tárolásukkal. Nem utolsó szempont az sem, hogy nem kell izgulnunk azon sem, vajon le van e foglalva a számunkra kiszemelt tökéletes terem a nagy napra…

Sok nem hétköznapi helyszínt kínál számunkra az anyatermészet erre a nem hétköznapi csodás napra!

Balázsi Anna

650x434xstonecrandall-wedding-15.jpg.pagespeed.ic.1AQ09bHu8k.jpgA kép forrása.

650x432xmoonrisekinfolk-styledpt2-13.jpg.pagespeed.ic.mTJZaYqW0U.jpgA kép forrása.

650x483xmoonrisekinfolk-styledpt2-16.jpg.pagespeed.ic.KpJoBuBdgj.jpgA kép forrása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldeskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr935783275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása